Be om tilbud

Lancer nå fra 265 800,-

Pris er inkl. frakt og levering til forhandler.

Gjør dine valg og se prisen. Be om et tilbud skreddersydd for deg.

Lancer

Fri kjøreglede!

Be om prøvekjøring

Et imponerende blikkfang

Dette er Mitsubishi Lancer - en Sports Sedan med et utseende som bare overgås av de fantastiske kjøreegenskapene. Med rallygener fra toppnivå, er Mitsubishi Lancer designet for å tives overalt. Derfor har vi gjort den utrolig komfortabel om romslig og lagt vekt på et høyt nivå av standardutstyr. Resultatet er en bil som blir som en partner for deg - hver dag - overalt.

Designet for akkurat deg

I Mitsubishi Lancer trenger du ikke velge mellom kvalitet og stil. På innsiden av et elegant ytre finner du en romslig kupe med nok av plass til fem voksne. Selv dashbordets utforming gir deg opplevelsen av god plass. Baksetet kan deles 60/40 og gir deg fleksibilitet og all den bagasjeplassen du trenger. Innvendige tekstiler og paneler er omhyggelig valgt for å gi et elegant inntrykk, samtidig som det er lagt vekk på kvalitet som skal vare år ut og år inn.

Beskyttelse og sikkerhet

Mitsubishi sin sikkerhetsfilosofi er å utvikle biler som hjelper deg å unngå problemer og farlige situasjoner uansett kjøreforhold. Skulle likevel uhellet være ute, skal du og din familie ha den absolutt beste sikkerhet og beskyttelse.

Galleri

Utstyrsnivå

Nøkkeldetaljer:

  • 16'' lettmetallfelger
  • Automatiske kjørelys
  • Parkeringssensor bak
  • Ryggekamera
  • DAB+
Bilde av Harry Andre Aam

Hei, lurer du på noe om Lancer?

Ring meg gjerne direkte på +47 94014812 eller send meg en e-post på Harry.Andre@mih.no

Harry Andre Aam
Selger