Mitsubishi Outlander PHEV leasingkampanje

Instyle+ fra kr. 3.495,-* pr. mnd.

Kampanjen varer til 31.12.2017

Prøv leasing idag du også!

Kjempetilbud som er for godt til å gå glipp av.

Registrer din interesse og vi kontakter deg så raskt som mulig.

Prøvekjør PHEV idag

Eller ring oss på 69 21 35 00

Kjøp nå, unngå avgiftsøkning.

Outlander er favoritten når nordmenn kjøper ladbar hybrid. Det er ikke tilfeldig. Med Outlander PHEV kan du lade via stikkontakten hjemme eller på jobb**, og dermed gjøre unna daglige gjøremål på ren elektrisitet (rekkevidde opptil 54 km). Det er gode nyheter både for lommebok og miljø. Outlander ladbar hybrid leveres med topp moderne sikkerhetssystemer og det klasseledende S-AWC 4WD.

S Edition avbildet

Den velutstyrte Instyle+ kommer med blant annet:

  • S-AWC 4WD
  • Skinnseter
  • Vinterhjul
  • Metallic lakk
  • Adaptiv Cruise Control
  • SDA-navigasjon
  • ++++

*Leasingavtale 3 år/45.000 km, startleie/etabl. kr. 68.113,- rente 2,95%. Totalpris kr. 193.753,- (varierer med rentenivå). Tillegg for frakt til lokal forhandler kommer.

**Dedikert 10A kurs med jordfeilbryter. Forbruk: 1,7l/100km variert kjøring. CO2-utslipp: 41g/km. Forbruk vil være avhengig av temperatur topografi, utkjørt lengde, kjørestil og bruk av varmeapparat/klimaanlegg. Utstyrsdetaljer kan avvike fra standard. Med forbehold om evt. trykkfeil

Bilde av Harry Andre Aam

Har du spørsmål om kampanjen?

Ring meg gjerne direkte på +47 94014812 eller send meg en e-post på Harry.Andre@mih.no.

Harry Andre Aam
Selger

Åpningstider

Adresse og kart

Jensen & Scheele Auto AS
Vestgårdveien 5, 1789 BERG

Om Oss

Jensen & Scheele Auto AS ble etablert 01.09.2005 som forhandler av Mitsubishi i Halden og omegn, og ble forhandler av Renault person- og varebiler i samme distrikt i 2012. Vi er totalt 16 ansatte som holder til i Vestgårdveien 5 på Sørliefeltet mellom Halden sentrum og E6.

Vi er en stor og seriøs forhandler med en markedsandel på nybil i 2016 på nesten 27% i vårt distrikt. Vår målsetning er at vi skal være en foretrukken bilforhandler/verksted for kunder i Halden og omegn. Det skal vi oppnå ved å fokusere på god service, raske tilbakemeldinger og gode produkter. Forventningene for 2017 er å selge 300 nye Mitsubishi og Renault, og omtrent det samme antallet bruktbiler av ulike merker.

Jensen & Scheele Auto AS er en del av Jensen & Scheele konsernet som består av Jensen & Scheele Invest AS, Jensen & Scheele Eiendom AS, Jensen & Scheele Bilutleie AS og Jensen & Scheele Bil AS. Jensen & Scheele gruppen representerer Mitsubishi og Renault gjennom Jensen & Scheele Auto AS og Volvo gjennom Jensen & Scheele Bil AS.

Prøv leasing idag du også!

Kjempetilbud som er for godt til å gå glipp av.

Registrer din interesse og vi kontakter deg så raskt som mulig.

Prøvekjør PHEV idag

Eller ring oss på 69 21 35 00